Ingredienser

0,750 kg ?g, hele, pasteuriserede

0,650 kg 5 stk. T?rtebund (17 cm)

0,250 kg Laksefilet

0,175 kg Broccoli

0,025 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

1.85 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LAKSET?RTE

Opskriftnr: 99-0021

Fremstilling
Laks i tern og broccoli i buketter fordeles i t?rtebundene. Hvidl?g/Rosmarin krydderi drysses over og pasteuriserede hele ?g fordeles.

T?rterne bages ved 150?C i cirka 30 min. til de er gennembagt.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning hos forbruger
T?rten kan spises kold eller lunes kort i ovnen ved 160?C i cirka 10 min.

Ingredienser:
?G, t?rtebund (indeholder bla. HVEDEMEL), LAKS, broccoli, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, rapsolie).


Go to Top