Ingredienser
0,750 kg ?g, hele, pasteuriserede
0,650 kg 5 stk. T?rtebund (17 cm)
0,250 kg Laksefilet
0,175 kg Broccoli
0,025 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
1.85 kg
Læg varer i kurv
LAKSET?RTE
Opskriftnr: 99-0021
Fremstilling
Laks i tern og broccoli i buketter fordeles i t?rtebundene. Hvidl?g/Rosmarin krydderi drysses over og pasteuriserede hele ?g fordeles.
T?rterne bages ved 150?C i cirka 30 min. til de er gennembagt.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning hos forbruger
T?rten kan spises kold eller lunes kort i ovnen ved 160?C i cirka 10 min.
Ingredienser:
?G, t?rtebund (indeholder bla. HVEDEMEL), LAKS, broccoli, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, rapsolie).