Ingredienser

0,750 kg ?g, hele, pasteuriserede

0,650 kg 5 stk. T?rtebund (17 cm)

0,500 kg Regnbuemix (Flensted)

0,200 kg Tomater i b?de

0,025 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

2.125 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRØNTSAGSTÆRTE

Opskriftnr: 100-0015

Fremstilling
Regnbuemix og tomater fordeles i tærtebundene. Middelhavskrydderi Antisaft drysses henover og pasteuriserede hele æg fordeles.

Tærterne bages ved 150°C i cirka 30 min til de er gennembagt.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning hos forbruger
Tærten kan spises kold eller lunes kort i ovnen ved 160°C i cirka 10 min.

Ingredienser:
ÆG, grøntsager (peberfrugt, squash, rødløg, tomat) 33%, tærtebund (indeholder bla. HVEDEMEL), krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), salt, palmeolie, rapsolie.

Go to Top