Ingredienser
0,750 kg ?g, hele, pasteuriserede
0,650 kg 5 stk. T?rtebund (17 cm)
0,500 kg Regnbuemix (Flensted)
0,200 kg Tomater i b?de
0,025 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
2.125 kg
Læg varer i kurv
GRÃNTSAGSTÃRTE
Opskriftnr: 100-0015
Fremstilling
Regnbuemix og tomater fordeles i tærtebundene. Middelhavskrydderi Antisaft drysses henover og pasteuriserede hele æg fordeles.
Tærterne bages ved 150°C i cirka 30 min til de er gennembagt.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tilberedning hos forbruger
Tærten kan spises kold eller lunes kort i ovnen ved 160°C i cirka 10 min.
Ingredienser:
ÃG, grøntsager (peberfrugt, squash, rødløg, tomat) 33%, tærtebund (indeholder bla. HVEDEMEL), krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), salt, palmeolie, rapsolie.