Ingredienser

0,750 kg ?g, hele, pasteuriserede

0,650 kg 5 stk. T?rtebund (17 cm)

0,625 kg Oksek?d, hakket (8-14% fedt)

0,250 kg Tomater i skiver

0,150 kg Ost, revet

0,025 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

2.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MIDDELHAVSTÆRTE

Opskriftnr: 97-0121

Fremstilling
Kødet steges pÃ¥ en varm pande med den afvejede mængde  Middelhavskrydderi Antisaft.

Det stegte kød fordeles i tærtebundene sammen med tomater i skiver og  pasteuriserede hele æg.

Tærterne drysses til sidst med revet ost.

Tærterne bages ved 150°C i cirka 30 min til de er gennembagt.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning hos forbruger
Tærten kan spises kold eller lunes kort i ovnen ved 160°C i cirka 10 min.

Ingredienser:
ÆG, tærtebund (indeholder bla. HVEDEMEL), oksefars, tomat, OST, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), salt, palmeolie, rapsolie.

Go to Top