Ingredienser
0,750 kg ?g, hele, pasteuriserede
0,650 kg 5 stk. T?rtebund (17 cm)
0,625 kg Oksek?d, hakket (8-14% fedt)
0,250 kg Tomater i skiver
0,150 kg Ost, revet
0,025 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
2.45 kg
Læg varer i kurv
MIDDELHAVSTÃRTE
Opskriftnr: 97-0121
Fremstilling
Kødet steges på en varm pande med den afvejede mængde Middelhavskrydderi Antisaft.
Det stegte kød fordeles i tærtebundene sammen med tomater i skiver og pasteuriserede hele æg.
Tærterne drysses til sidst med revet ost.
Tærterne bages ved 150°C i cirka 30 min til de er gennembagt.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tilberedning hos forbruger
Tærten kan spises kold eller lunes kort i ovnen ved 160°C i cirka 10 min.
Ingredienser:
ÃG, tærtebund (indeholder bla. HVEDEMEL), oksefars, tomat, OST, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), salt, palmeolie, rapsolie.