Ingredienser

0,750 kg ?g, hele, pasteuriserede

0,650 kg 5 stk. T?rtebund (17 cm)

0,625 kg Oksek?d, hakket (8-14% fedt)

0,250 kg Regnbuemix (Flensted)

0,025 kg Dekora?Mexico R

2.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEXICO T?RTE

Opskriftnr: 97-0120

Fremstilling
K?det steges p? en varm pande med den afvejede m?ngde Mexico R?d krydderi.

Det stegte k?d fordeles i t?rtebundene sammen med regnbuemix og pasteuriserede hele ?g.

T?rterne bages ved 150?C i cirka 30 min til de er gennembagt.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning hos forbruger
T?rten kan spises kold eller lunes kort i ovnen ved 160?C i cirka 10 min.

Ingredienser:
?G, t?rtebund (indeholder bla. HVEDEMEL), oksefars, gr?ntsager (peberfrugt, squash, r?dl?g), krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), salt, g?rekstrakt, krydderiekstrakt (paprika), antioxidant (E 330).


Go to Top