Ingredienser
0,750 kg ?g, hele, pasteuriserede
0,650 kg 5 stk. T?rtebund (17 cm)
0,625 kg Oksek?d, hakket (8-14% fedt)
0,250 kg Regnbuemix (Flensted)
0,025 kg Dekora?Mexico R
2.3 kg
Læg varer i kurv
MEXICO T?RTE
Opskriftnr: 97-0120
Fremstilling
K?det steges p? en varm pande med den afvejede m?ngde Mexico R?d krydderi.
Det stegte k?d fordeles i t?rtebundene sammen med regnbuemix og pasteuriserede hele ?g.
T?rterne bages ved 150?C i cirka 30 min til de er gennembagt.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning hos forbruger
T?rten kan spises kold eller lunes kort i ovnen ved 160?C i cirka 10 min.
Ingredienser:
?G, t?rtebund (indeholder bla. HVEDEMEL), oksefars, gr?ntsager (peberfrugt, squash, r?dl?g), krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), salt, g?rekstrakt, krydderiekstrakt (paprika), antioxidant (E 330).