Ingredienser

1,000 kg Hvedekerner, kogt, frost

0,200 kg Koldt vand

0,150 kg Granat?blekerner, Frost

0,100 kg Porrer

0,060 kg R?dl?g i b?de

0,060 kg Vegetabilsk olie

0,045 kg Krydderurtedressing (M01010)

0,025 kg Bredbladet persille

1.64 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVEDEKERNESALAT

Opskriftnr: 101-0060

Fremstilling
Den afvejede m?ngde Krydderurtedressing pulver piskes med vand og olie til en dressing.

Opt?ede og afdryppede hvede- og granat?blekerner vendes i dressingen sammen med snittede porrer og r?dl?g.

Salaten kommes i salgsemballagen og pyntes med brebladet persille.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
HVEDEKERNER 61%, vand, granat?blekerner, porrer, r?dl?g, vegetabilsk olie, persille, sukker, maltodextrin, salt, surhedsregulerende midler (E 330, E 262), hydrolyseret vegetabilsk protein, fortykningsmidler (E 415, E 414), l?g, krydderier, urter, spinat, aroma, emulgator (E 322).

Go to Top