Ingredienser
1,000 kg Hvedekerner, kogt, frost
0,200 kg Koldt vand
0,150 kg Granat?blekerner, Frost
0,100 kg Porrer
0,060 kg R?dl?g i b?de
0,060 kg Vegetabilsk olie
0,045 kg Krydderurtedressing (M01010)
0,025 kg Bredbladet persille
1.64 kg
Læg varer i kurv
HVEDEKERNESALAT
Opskriftnr: 101-0060
Fremstilling
Den afvejede m?ngde Krydderurtedressing pulver piskes med vand og olie til en dressing.
Opt?ede og afdryppede hvede- og granat?blekerner vendes i dressingen sammen med snittede porrer og r?dl?g.
Salaten kommes i salgsemballagen og pyntes med brebladet persille.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.
Ingredienser:
HVEDEKERNER 61%, vand, granat?blekerner, porrer, r?dl?g, vegetabilsk olie, persille, sukker, maltodextrin, salt, surhedsregulerende midler (E 330, E 262), hydrolyseret vegetabilsk protein, fortykningsmidler (E 415, E 414), l?g, krydderier, urter, spinat, aroma, emulgator (E 322).