Ingredienser

1,000 kg Blomk

0,750 kg Cremefraiche 18%

0,300 kg ?bler i tern

0,300 kg Bacon i tern, stegt

0,150 kg Krydderurtedressing (M01010)

0,025 kg Bredbladet persille

2.525 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BLOMK?LSALAT

Opskriftnr: 101-0058

Fremstilling
Cremefraiche r?res med den afvejede m?ngde Krydderurtedressing pulver.

Blomk?l i buketter og ?bler i tern vendes i dressingen.

Salaten kommes i salgsemballagen og pyntes med stegt bacon og bredbladet persille.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Blomk?l 40%, CREMEFRAICHE, ?bler, bacon (stegt), sukker, maltodextrin, salt, surhedsregulerende midler (E 330, E 262), hydrolyseret vegetabilsk protein, fortykningsmidler (E 415, E 414), persille, l?g, krydderier, urter, spinat, aroma, emulgator (E 322).

Go to Top