Ingredienser

0,300 kg Okseinderl

0,300 kg Rodfrugter

0,200 kg Pasta, penne

0,050 kg Mango/chipotle Marinade

0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)

0.86 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA MANGO/CHIPOTLE

Opskriftnr: 77-0265

Fremstilling
Okseinderlåret skæres i strimler og marineres i den afvejede mængde Mango/chipotle marinade og kommes i salgsemballagen.

Pastapenne, Oksebouillon og rodfrugter i stave kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Kødet svitses i en gryde.
Rodfrugter tilsættes og svitses med et par minutter.
5 dl vand og 1/4 l fløde eller lignende tilsættes.
Pasta og bouillon kommes til sidst i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.

Ingredienser:
OkseinderlÃ¥r 35%, rodfrugter, pastapenne (indeholder GLUTEN), marinade (rapsolie (delvis hærdet), sukker, salt, krydderier (røget koriander, chili, paprika), mango, løg, hvidløg, persille, krydderiekstrakt, mangoaroma), bouillon (gærekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke: hærdet; solsikke, kokos, raps: uhærdet),  salt, oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksekødsekstrakt, rosmarin).


Go to Top