Ingredienser
0,300 kg Okseinderl
0,300 kg Rodfrugter
0,200 kg Pasta, penne
0,050 kg Mango/chipotle Marinade
0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)
0.86 kg
Læg varer i kurv
ONE POT PASTA MANGO/CHIPOTLE
Opskriftnr: 77-0265
Fremstilling
Okseinderlåret skæres i strimler og marineres i den afvejede mængde Mango/chipotle marinade og kommes i salgsemballagen.
Pastapenne, Oksebouillon og rodfrugter i stave kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Kødet svitses i en gryde.
Rodfrugter tilsættes og svitses med et par minutter.
5 dl vand og 1/4 l fløde eller lignende tilsættes.
Pasta og bouillon kommes til sidst i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.
Ingredienser:
Okseinderlår 35%, rodfrugter, pastapenne (indeholder GLUTEN), marinade (rapsolie (delvis hærdet), sukker, salt, krydderier (røget koriander, chili, paprika), mango, løg, hvidløg, persille, krydderiekstrakt, mangoaroma), bouillon (gærekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke: hærdet; solsikke, kokos, raps: uhærdet), salt, oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksekødsekstrakt, rosmarin).