Ingredienser

0,300 kg Okseinderl

0,200 kg Pasta, skruer

0,100 kg Broccoli, buketter

0,100 kg Champignon i kvarte

0,100 kg R?dl?g i b?de

0,050 kg Dekora?Marilet Jack W

0,025 kg Bacon i tern

0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)

0.885 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA WHISKEY

Opskriftnr: 77-0264

Fremstilling
Okseinderl?ret sk?res i strimler og marineres i den afvejede m?ngde Jack W marinade og kommes i salgsemballagen.

Pastaskruer, Oksebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Bakken pyntes til sidst af med bacon i tern.

Vejledning til tilberedning hos forbruger
K?det svitses i en gryde.
Gr?ntsagerne tils?ttes og svitses med et par minutter.
5 dl vand og 1/4 l fl?de eller lignende tils?ttes.
Pasta og bouillon kommes til sidst i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.

Ingredienser:
Okseinderl?r 34%, gr?ntsager (champignon, broccoli, r?dl?g), pastaskruer (indeholder GLUTEN), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, r?get koriander, chili, peber, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky, krydderiekstrakt), bacon, bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke: h?rdet, solsikke, kokos, raps: uh?rdet),  salt, oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksek?dsekstrakt, rosmarin).


Go to Top