Ingredienser

0,300 kg Okseinderl

0,200 kg Spaghetti

0,100 kg Champignon i kvarte

0,100 kg Squash i tern

0,100 kg Tomater i b?de

0,050 kg Dekora? Marilet Mexican Fajita

0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)

0.86 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA MEXICANSK

Opskriftnr: 77-0263

Fremstilling
Okseinderl?ret sk?res i strimler og marineres i den afvejede m?ngde Mexican Fajita marinade og kommes i salgsemballagen.

Spaghetti, Oksebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
K?det svitses i en gryde.
Gr?ntsagerne tils?ttes og svitses med et par minutter.
5 dl vand og 1/4 l fl?de eller lignende tils?ttes.
Spaghetti og bouillon kommes til sidst i gryden.
Lad retten simre til spaghettien er kogt.

Tip
Retten kan evt. twistes ved at tils?tte 1 d?se hakkede tomater i stedet for 4 dl af vandet.

Ingredienser:
Okseinderl?r 35%, gr?ntsager (squash, champignon, tomat), spaghetti (indeholder GLUTEN), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, spidskommen, paprika, chili), salt, dextrose, tomatpulver, g?rekstrakt, krydderiekstrakter), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke: h?rdet, solsikke, kokos, raps: uh?rdet),  salt, oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksek?dsekstrakt, rosmarin).


Go to Top