Ingredienser

0,300 kg Skinkeinderl

0,200 kg Pasta, penne

0,100 kg Broccoli, buketter

0,100 kg Guler?dder i stave

0,100 kg Peberfrugt i strimler

0,050 kg Dekora?Marilet Puszta

0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)

0.86 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA PAPRIKA

Opskriftnr: 73-1221

Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i strimler og marineres i den afvejede m?ngde Puszta marinade og kommes i salgsemballagen.

Pasta, H?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
K?det svitses i en gryde.
Gr?ntsagerne tils?ttes og svitses med et par minutter.
5 dl vand og 1/4 l fl?de eller lignende tils?ttes.
Pasta og bouillon kommes til sidst i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.

Ingredienser:
Skinkek?d 35%, gr?ntsager (guler?dder, broccoli, peberfrugt), pastapenne (indeholder GLUTEN), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, l?g, peber, muskat, gurkemeje), salt), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bla. ?G), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).

Go to Top