Ingredienser

0,300 kg Skinkeinderl

0,200 kg Spaghetti

0,100 kg Champignon i kvarte

0,100 kg Squash i tern

0,100 kg Tomater i b?de

0,050 kg Dekora?Marilet Athen

0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)

0.86 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA GR?SK

Opskriftnr: 73-1220

Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i strimler og marineres i den afvejede m?ngde Athen marinade og kommes i salgsemballagen.

Spaghetti, H?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
K?det svitses i en gryde.
Gr?ntsagerne tils?ttes og svitses med et par minutter.
5 dl vand og 1/4 l fl?de eller lignende tils?ttes.
Spaghetti og bouillon kommes til sidst i gryden.
Lad retten simre til spaghettien er kogt.

Ingredienser:
Skinkek?d 35%, gr?ntsager (squash, champignon, tomat), spaghetti (indeholder GLUTEN), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toastl?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter (l?g, paprika), hydrolyseret vegetabilsk protein), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bla. ?G), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).

Go to Top