Ingredienser

0,300 kg Kyllingebryst i strimler

0,300 kg Regnbuemix (Flensted)

0,200 kg Spaghetti

0,050 kg Asiatisk Marinade (G14350)

0,050 kg Thai Marinade (G13230)

0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA THAI

Opskriftnr: 85-0227

Fremstilling
Kyllingebryst i strimler marineres i den afvejede m?ngde Asiatisk marinade og kommes i salgsemballagen.

Spaghetti, H?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
K?det svitses i en gryde.
Gr?ntsagerne tils?ttes og svitses med et par minutter.
5 dl vand og 1/4 l fl?de eller lignende tils?ttes.
Spaghetti og bouillon kommes til sidst i gryden.
Lad retten simre til spaghettien er kogt.

Tip
Retten kan evt. twistes ved at tils?tte 1 d?se kokosm?lk i stedet for 4 dl af vandet.

Ingredienser:
Kyllingebryst 35%, gr?ntsager (peberfrugt, squash, r?dl?g), spaghetti (indeholder GLUTEN), Asiatisk marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), honning, salt, krydderier (peber, gurkemeje, ingef?r), sukker, peberfrugt, l?g, hvidl?g, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), korianderblade, citronskal), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bla. ?G), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).


Go to Top