Ingredienser
0,300 kg Regnbuemix (Flensted)
0,300 kg Skinkeinderl
0,200 kg Pasta, penne
0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)
0,025 kg Bacon i tern
0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)
0.935 kg
Læg varer i kurv
ONE POT PASTA GRIS I PESTOSAUCE
Opskriftnr: 73-1219
Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Pasta, posen med R?d Pestosauce, h?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).
Bakken pyntes til sidst af med bacon i tern.
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.
Ingredienser:
Skinkek?d 32%, gr?ntsager (peberfrugt, squash, r?dl?g), pastapenne (indeholder GLUTEN), pestosauce (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bacon, bouillon (g?rekstrakt,
vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bl.a. ?G),
hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver,
gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).