Ingredienser
0,300 kg Kyllingebryst i strimler
0,200 kg Pasta, skruer
0,200 kg Peberfrugt i strimler
0,100 kg R?dl?g i b?de
0,050 kg Dekora Marilet Kokos ?ble Karry
0,050 kg Dekora?
Marilet Indisk Karry
0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)
0.91 kg
Læg varer i kurv
ONE POT PASTA KARRY
Opskriftnr: 85-0226
Fremstilling
Kyllingebryst i strimler marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Indisk Karry marinade og kommes i salgsemballagen.
Pastaskruer, H?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).
Vejledning til tilberedning hos forbruger
K?det svitses i en gryde.
Gr?ntsagerne tils?ttes og svitses med et par minutter.
5 dl vand og 1/4 l fl?de eller lignende tils?ttes.
Pasta og bouillon kommes til sidst i gryden.
Lad retten simre til pastaskruerne er kogt.
Tip
Retten kan evt. twistes ved at tils?tte 1 d?se kokosm?lk i stedet for 4 dl af vandet.
Ingredienser:
Kyllingebryst 35%, peberfrugt, pastaskruer (indeholder GLUTEN), r?dl?g, Indisk Karry marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), karry 20% (paprika, SENNEP, l?g,
gurkemeje, koriander, spidskommen), salt, sukker, eddike, persille,
krydderiekstrakter (karry, gurkemeje), tomatpulver), bouillon (g?rekstrakt,
vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bla. ?G),
hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver,
gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).