Ingredienser

0,300 kg Kyllingebryst i strimler

0,200 kg Pasta, skruer

0,200 kg Peberfrugt i strimler

0,100 kg R?dl?g i b?de

0,050 kg Dekora Marilet Kokos ?ble Karry

0,050 kg Dekora?
Marilet Indisk Karry

0,010 kg Cuisinor H?nsebouillon, klar pasta (M0117510)

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT PASTA KARRY

Opskriftnr: 85-0226

Fremstilling
Kyllingebryst i strimler marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Indisk Karry marinade og kommes i salgsemballagen.

Pastaskruer, H?nsebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (se foto).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
K?det svitses i en gryde.
Gr?ntsagerne tils?ttes og svitses med et par minutter.
5 dl vand og 1/4 l fl?de eller lignende tils?ttes.
Pasta og bouillon kommes til sidst i gryden.
Lad retten simre til pastaskruerne er kogt.

Tip
Retten kan evt. twistes ved at tils?tte 1 d?se kokosm?lk i stedet for 4 dl af vandet.

Ingredienser:
Kyllingebryst 35%, peberfrugt, pastaskruer (indeholder GLUTEN), r?dl?g, Indisk Karry marinade (vegetabilsk olie (raps, delvis h?rdet), karry 20% (paprika, SENNEP, l?g, gurkemeje, koriander, spidskommen), salt, sukker, eddike, persille, krydderiekstrakter (karry, gurkemeje), tomatpulver), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (h?rdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bla. ?G), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, h?nsefedt, h?nsek?dpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).

Go to Top