Ingredienser
1,050 kg Kartoffelr?sti, stor
1,000 kg Kartoffelmos (M09225), se opskrift p? posen
0,900 kg Kyllingebryst, stegt
0,300 kg Karrypande
0,240 kg Ananas i ringe
0,015 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.
3.505 kg
Læg varer i kurv
KARRY HAWAII KYLLING PÃ RÃSTI
Opskriftnr: 98-0389
Fremstilling
Kartoffelmosen laves efter anvisning på pakken eller opskrift 91-0241.
Den afvejede mængde Karrypande kommes på toppen og pyntes af med en anansasskive og Persille, skåret.
Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 175° C i ca. 20 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med årstidens grønt.
Ingredienser:
Kartoffelrösti 30%, kartoffelmos 29%, (vand, kartoffelpulver, SÃDMÃLKSPULVER,
FLÃDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E
223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber),
smøraroma), kyllingebryst (stegt) 26%, karrysauce 9% (grøntsager (babymajs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud, løg), vand, MÃLKEPULVER, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), ananas, persille.
Antal salgsenheder:
Opskriften er beregnet til 7 salgsenheder.