Ingredienser

1,050 kg Kartoffelr?sti, stor

1,000 kg Kartoffelmos (M09225), se opskrift p? posen

0,900 kg Kyllingebryst, stegt

0,300 kg Karrypande

0,240 kg Ananas i ringe

0,015 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.

3.505 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY HAWAII KYLLING PÅ RÖSTI

Opskriftnr: 98-0389

Fremstilling
Kartoffelmosen laves efter anvisning på pakken eller opskrift 91-0241.

Det stegte kyllingebryst lægges oven på röstien, og kartoffelmosen sprøjtes omkring med sprøjtepose med takket tylle.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Den afvejede mængde Karrypande kommes pÃ¥ toppen og pyntes af med en anansasskive og Persille, skÃ¥ret.

Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 175° C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med årstidens grønt.

Ingredienser:
Kartoffelrösti 30%, kartoffelmos 29%, (vand, kartoffelpulver, SØDMÆLKSPULVER, FLØDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), kyllingebryst (stegt) 26%, karrysauce 9% (grøntsager (babymajs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud, løg), vand, MÆLKEPULVER, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), ananas, persille.

Antal salgsenheder:
Opskriften er beregnet til 7 salgsenheder.


Go to Top