Ingredienser

1,050 kg Kartoffelr?sti, stor

1,000 kg Kartoffelmos (M09225), se opskrift p? posen

1,000 kg Svinekød, hakket, rå

0,300 kg Svampepande

0,150 kg Tomater i skiver

0,100 kg Koldt vand

0,100 kg Krydderpanade Vario

0,070 kg Burglet FB

0,030 kg Timian, frisk

3.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARBONADE À LA CREME PÅ RÖSTI

Opskriftnr: 96-0120

Fremstilling
Svinekødet blandes med den afvejede mængde Burglet FB og koldt vand. Formes til karbonader à ca. 150 g, vendes i Krydderpanade Vario og steges til en kernetemperatur pÃ¥ 75°C.

Kartoffelmosen laves efter anvisning på pakken eller opskrift 91-0241.

Den stegte karbonade lægges oven på röstien, og kartoffelmosen sprøjtes omkring med sprøjtepose med takket tylle.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Svampepande kommes på toppen af karbonaden og den pyntes af med tomatskiver og en kvist frisk timian.

Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 175° C i ca. 20-30 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med årstidens grønt.

Ingredienser:
Karbonade (stegt) 33% (svinekød, vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander, løg, peber), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, MÆLKEPROTEIN, antioxidant (E 330)), kartoffelrösti 28%, kartoffelmos 26%, (vand, kartoffelpulver, SØDMÆLKSPULVER, FLØDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), svampesauce 8% (vand, grøntsager (champignon, løg), vegetabilsk olie (raps), MÆLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt,  modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma.), tomat, frisk timian.

Antal salgsenheder:
Opskriften er beregnet til 7 salgsenheder.


Go to Top