Ingredienser
1,050 kg Kartoffelr?sti, stor
1,000 kg Kartoffelmos (M09225), se opskrift p? posen
1,000 kg Svinekød, hakket, rå
0,300 kg Svampepande
0,150 kg Tomater i skiver
0,100 kg Koldt vand
0,100 kg Krydderpanade Vario
0,070 kg Burglet FB
0,030 kg Timian, frisk
3.8 kg
Læg varer i kurv
KARBONADE Ã LA CREME PÃ RÃSTI
Opskriftnr: 96-0120
Fremstilling
Svinekødet blandes med den afvejede mængde Burglet FB og koldt vand.
Formes til karbonader à ca. 150 g, vendes i Krydderpanade Vario og steges til en kernetemperatur på 75°C.
Kartoffelmosen laves efter anvisning på pakken eller opskrift 91-0241.
Svampepande kommes på toppen af karbonaden og den pyntes af med tomatskiver og en kvist frisk timian.
Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 175° C i ca. 20-30 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med årstidens grønt.
Ingredienser:
Karbonade (stegt) 33% (svinekød, vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander, løg, peber), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, MÃLKEPROTEIN, antioxidant (E 330)), kartoffelrösti 28%, kartoffelmos 26%, (vand, kartoffelpulver, SÃDMÃLKSPULVER,
FLÃDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E
223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber),
smøraroma), svampesauce 8% (vand, grøntsager (champignon, løg), vegetabilsk olie (raps), MÃLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma.), tomat, frisk timian.
Antal salgsenheder:
Opskriften er beregnet til 7 salgsenheder.