Ingredienser
1,050 kg Kartoffelr?sti, stor
1,000 kg Kartoffelmos (M09225), se opskrift p? posen
1,000 kg Oksek?d, hakket, r
0,600 kg Bearnaise sauce (G83950), Færdiglavet
0,100 kg ?rter, fine
0,100 kg Koldt vand
0,070 kg Burglet FB
3.92 kg
Læg varer i kurv
BÃF BEARNAISE MED ÃRTER PÃ RÃSTI
Opskriftnr: 97-0119
Fremstilling
Oksekødet blandes med den afvejede mængde Burglet FB og koldt vand.
Formes til bøffer à ca. 150 g og steges til en kernetemperatur på 75°C.
Kartoffelmosen laves efter anvisning på pakken eller opskrift 91-0241.
Bearnaisesaucen laves efter anvisning på posen eller opskrift 95-0043.
Den kølede bearnaisesauce kommes på toppen af bøffen, og ærterne kommes oven på.
Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 175° C i ca. 20-30 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med årstidens grønt.
Ingredienser:
Hakkebøf (stegt) 30% (oksekød, vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose), kartoffelrösti 27%, kartoffelmos 27% (vand, kartoffelpulver, SÃDMÃLKSPULVER, FLÃDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), bearnaise sauce 15% (FLÃDE, vand, dextrose, modificeret majsstivelse (E 1422), salt,
sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (estragon, løg,
peber, gurkemeje), antioxidant (E 330), stabilisator (E 415),
krydderiekstrakt, smøraroma), ærter.
Antal salgsenheder:
Opskriften er beregnet til 7 salgsenheder.