Ingredienser

1,050 kg Kartoffelr?sti, stor

1,000 kg Kartoffelmos (M09225), se opskrift p? posen

1,000 kg Oksek?d, hakket, r

0,600 kg Bearnaise sauce (G83950), Færdiglavet

0,100 kg ?rter, fine

0,100 kg Koldt vand

0,070 kg Burglet FB

3.92 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BØF BEARNAISE MED ÆRTER PÅ RÖSTI

Opskriftnr: 97-0119

Fremstilling
Oksekødet blandes med den afvejede mængde Burglet FB og koldt vand. Formes til bøffer à ca. 150 g og steges til en kernetemperatur på 75°C.

Kartoffelmosen laves efter anvisning på pakken eller opskrift 91-0241.

Bearnaisesaucen laves efter anvisning på posen eller opskrift 95-0043.

Den stegte hakkebøf lægges oven på röstien, og kartoffelmosen sprøjtes omkring med sprøjtepose med takket tylle.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Den kølede bearnaisesauce kommes på toppen af bøffen, og ærterne kommes oven på.

Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 175° C i ca. 20-30 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med årstidens grønt.

Ingredienser:
Hakkebøf (stegt) 30% (oksekød, vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose), kartoffelrösti 27%, kartoffelmos 27% (vand, kartoffelpulver, SØDMÆLKSPULVER, FLØDEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), smøraroma), bearnaise sauce 15% (FLØDE, vand, dextrose, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (estragon, løg, peber, gurkemeje), antioxidant (E 330), stabilisator (E 415), krydderiekstrakt, smøraroma), ærter.

Antal salgsenheder:
Opskriften er beregnet til 7 salgsenheder.


Go to Top