Ingredienser

10,000 kg Grisekam m/ben, u/sv

1,000 kg Kantarel/Urte Marinade (G10660)

11 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KANTAREL/URTE MARINERET GRISECARR

Opskriftnr: 71-0715

Fremstilling
Grisekammen uden sv?r tilsk?res og benene rensk?res for k?d. Fileten sm?res med den afvejede m?ngde Kantarel/Urte Marinade.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisecarr? 91%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), urter (persille, b?nneurt, oregano, timian, rosmarin), salt, l?g, guler?dder, kantareller, peber, aroma (karl johan svampe).

Go to Top