Ingredienser
10,000 kg Grisekam m/sv?r, u/ben
1,000 kg Dekora Marilet Nordisk
11 kg
Læg varer i kurv
NORDISK MARINERET GRILLKAM
Opskriftnr: 71-0714
Fremstilling
Grisekammen tilsk?res og sv?ren ridses i harlekinstern. Der sk?res ind under sv?ren og fileten sm?res med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.
Sv?ren l?gges tilbage og stegen sn?res.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekam 91%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie).