Ingredienser

10,000 kg Grisekam m/sv?r, u/ben

1,000 kg Dekora Marilet Nordisk

11 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK MARINERET GRILLKAM

Opskriftnr: 71-0714

Fremstilling
Grisekammen tilsk?res og sv?ren ridses i harlekinstern. Der sk?res ind under sv?ren og fileten sm?res med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Sv?ren l?gges tilbage og stegen sn?res.


Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekam 91%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie).

Go to Top