Ingredienser

10,000 kg Grisebov med skank

0,500 kg Lagetilv?kst

0,200 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano

10.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLBOVK?LLE

Opskriftnr: 52-0481

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)

Fremstilling
Griseboven udebenes og tilsk?res. Skankebenet bibeholdes. Sv?ren ridses i harlekinstern, inden k?det l?gges i saltlagen i 24 timer.

Lad k?det dryppe godt af for saltlage, inden det krydres med den afvejede m?ngde Dekora Tomat/Hvidl?g/Oregano og boven sn?res.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebov 93%, vand, salt, tomat, hvidl?g, oregano, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top