Ingredienser
4,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben
2,000 kg Nakkefilet, afpudset
0,120 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
6.12 kg
Læg varer i kurv
PORCHETTA
Opskriftnr: 71-0713
Fremstilling
Brystfl?sket tilsk?res og sv?ren ridses i harlekinstern.
Brystfl?sket drysses indvendigt med ca. halvdelen af den afvejede m?ngde Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.
Nakkefileten afpudses, deles i 4 p? langs og drysses med den resterende m?ngde Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.
De krydrede stykker nakkefilet rulles inden i brystfl?sket og stegen sn?res.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 120 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 65%, nakkefilet 33%, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie.