Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben

2,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,120 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

6.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PORCHETTA

Opskriftnr: 71-0713

Fremstilling
Brystfl?sket tilsk?res og sv?ren ridses i harlekinstern.

Brystfl?sket drysses indvendigt med ca. halvdelen af den afvejede m?ngde Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.

Nakkefileten afpudses, deles i 4 p? langs og drysses med den resterende m?ngde Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.

De krydrede stykker nakkefilet rulles inden i brystfl?sket og stegen sn?res.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 120 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 65%, nakkefilet 33%, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie.


Go to Top