Ingredienser

10,000 kg Nakkefilet

1,000 kg Dekora?Marilet Peber/Ramsl

0,500 kg Lagetilv?kst

11.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PEBER OG RAMSL?G MARINERET NAKKEFILET

Opskriftnr: 52-0477

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)

Fremstilling
Nakkefileterne tilsk?res og l?gges i saltlagen i 24 timer.

Lad fileterne dryppe godt af for saltlage, inden oversiden sm?res med den afvejede m?ngde Dekora?Marilet Peber/Ramsl?g.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 87%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (peber, ramsl?g, paprika, l?g, gurkemeje, oregano), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), vand, glucosesirup, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top