Ingredienser
10,000 kg Nakkefilet
1,000 kg Dekora?Marilet Peber/Ramsl
0,500 kg Lagetilv?kst
11.5 kg
Læg varer i kurv
PEBER OG RAMSL?G MARINERET NAKKEFILET
Opskriftnr: 52-0477
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)
Fremstilling
Nakkefileterne tilsk?res og l?gges i saltlagen i 24 timer.
Lad fileterne dryppe godt af for saltlage, inden oversiden sm?res med den afvejede m?ngde Dekora?Marilet Peber/Ramsl?g.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 87%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (peber, ramsl?g, paprika, l?g, gurkemeje, oregano), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), vand, glucosesirup, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).