Ingredienser

10,000 kg Grisefilet

0,800 kg Brygmesterens Marinade (G11010)

0,500 kg Lagetilv?kst

0,200 kg ?l efter eget valg

11.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?L MARINERET GRILLFILET

Opskriftnr: 52-0475

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)

Fremstilling
Grisefileten tilsk?res og ridses i harlekinstern, hvorefter fileten l?gges i saltlagen i 24 timer.

Lad fileterne dryppe godt af for saltlage, inden oversiden sm?res med blandingen af Brygmesterens marinade og valgfri ?l.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 87%, marinade (vand, ?l (indeholder MALT), glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt (paprika), syre (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)), vand, glucosesirup, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top