Ingredienser

10,000 kg Grisefilet

1,000 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS

0,500 kg Lagetilv?kst

11.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRÄUTERBUTTER MARINERET GRILLFILET

Opskriftnr: 52-0474

Sprøjtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)

Fremstilling
Svinefileten tilskæres og ridses i harlekinstern, hvorefter fileten lægges i saltlagen i 24 timer.

Lad fileterne dryppe godt af for saltlage, inden oversiden smøres med den afvejede mængde Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinefilet 87%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMØRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), vand, glucosesirup, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top