Ingredienser
10,000 kg Grisefilet
1,000 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS
0,500 kg Lagetilv?kst
11.5 kg
Læg varer i kurv
KRÃUTERBUTTER MARINERET GRILLFILET
Opskriftnr: 52-0474
Sprøjtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)
Fremstilling
Svinefileten tilskæres og ridses i harlekinstern, hvorefter fileten lægges i saltlagen i 24 timer.
Lad fileterne dryppe godt af for saltlage, inden oversiden smøres med den afvejede mængde Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinefilet 87%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMÃRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), vand, glucosesirup, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).