Ingredienser

2,500 kg Cremefraiche 18%

2,500 kg Fisk u/ben

1,000 kg R?get laks

0,450 kg Krydderiblanding Tzatziki

0,180 kg Kapers, sm

0,130 kg Bindlet Delikatesse

6.76 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FISKESYMFONI MED KAPERS

Opskriftnr: 90-0023

Fremstilling
Fiskeafsk?r og r?get lakserester kommes i en stegepose og dampes i ovn ved 175 ?C i ca. 20 min til en kernetemperatur p? 75 ?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Cremefraichen r?res med den afvejede m?ngde Krydderiblanding Tzatziki, Bindlet Delikatesse, kapers og den varmebehandlede fisk i mindre stykker iblandes.

Serveringsforslag
Kan serveres som forret eller tapas med lidt fint snittet salat.

Tip
Lad fiskesymfonien, st? natten over i k?lerum for at den kan s?tte sig.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
FISK (dampet) 52%, CREMEFRAICHE, SKUMMETM?LKSPULVER, LAKTOSE, kapers, modificeret stivelse (E 1414), krydderier (hvidl?g, dild, persille), salt, dextrose, smagsforst?rker (E 621), eddike.


Go to Top