Ingredienser
2,500 kg Cremefraiche 18%
2,500 kg Fisk u/ben
1,000 kg R?get laks
0,450 kg Krydderiblanding Tzatziki
0,180 kg Kapers, sm
0,130 kg Bindlet Delikatesse
6.76 kg
Læg varer i kurv
FISKESYMFONI MED KAPERS
Opskriftnr: 90-0023
Fremstilling
Fiskeafsk?r og r?get lakserester kommes i en stegepose og dampes i ovn ved 175 ?C i ca. 20 min til en kernetemperatur p? 75 ?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Cremefraichen r?res med den afvejede m?ngde Krydderiblanding Tzatziki, Bindlet Delikatesse, kapers og den varmebehandlede fisk i mindre stykker iblandes.
Serveringsforslag
Kan serveres som forret eller tapas med lidt fint snittet salat.
Tip
Lad fiskesymfonien, st? natten over i k?lerum for at den kan s?tte sig.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
FISK (dampet) 52%, CREMEFRAICHE, SKUMMETM?LKSPULVER, LAKTOSE, kapers, modificeret stivelse (E 1414), krydderier (hvidl?g, dild, persille), salt, dextrose, smagsforst?rker (E 621), eddike.