Ingredienser

4,400 kg Snitter u/sv

4,000 kg Kalvelever, afpudset

2,000 kg Griselever, afpudset

2,000 kg Kalvek?d (16-18% fedt)

2,000 kg Varm suppe

0,500 kg Fl?de 38%

0,300 kg Bondemandens Leverp?lse m/ristede l

0,150 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,150 kg Nitritsalt (DK40018)

0,090 kg OPTIMIX, Emulgator E471 (M7750)

0,015 kg Vita-Rot (I42700)

0,015 kg Wursal

15.62 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPØLSE MED KALV

Opskriftnr: 32-0018

Fremstilling
Kalvekød og snitterne koges ved 80°C, til en kernetemperatur på 68 °C.

Leveren renskæres og udvandes i koldt vand hvorefter den hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Det kogte kød lynes så varmt som muligt sammen med den varme suppe, fløde, Vita-rot, Wursal, salt, Bondemandens Leverpølse m/ristede løg og OPTIMIX.

Køres fint ud. Til sidst tilsættes det hakkede lever. Køres til den ønskede grovhed er opnået.

Sluttemperaturen må ikke komme under 35 °C.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 0% af det færdige produkt.
Svinekødsnitter 28%, kalvelever 27%, kalvekød 13%, svinelever 13%, suppe (afkog fra kødet), FLØDE, salt, krydderier (merian, peber, ingefær, persille, løg), toastløg, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, emulgator (E 471), smagsforstærker (E 621), antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top