Ingredienser

5,000 kg Brystfl?sk u/sv

0,500 kg Mango/chipotle Marinade

0,100 kg Lagetilv?kst

5.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LETSALTET LONG RIB - MANGO/CHIPOTLE MARINERET

Opskriftnr: 52-0471

Sprøjtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)

Fremstilling
Fedtsiden ridses i tern på brystflæsket.

De skæres i lange skiver med 1 ben i hver (ca. 450 g) som derefter lægges i saltlagen i 1 time for let saltning.

Lad kødet dryppe godt af for saltlage, inden det marineres i Mango Chipotle marinade.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca 60-75 min til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Long rib, (grisebryst 91%, vand, salt, glucosesirup, vand, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250)), marinade (rapsolie (delvis hærdet), sukker, salt, krydderier (røget koriander, chili, paprika), mango, løg, hvidløg, persille, krydderiekstrakt, mangoaroma).

Go to Top