Ingredienser
5,000 kg Midterstykke, (Filet og stegefl?sk u. sv?r)
0,500 kg Soja Marinade
0,100 kg Lagetilv?kst
5.6 kg
Læg varer i kurv
SOJA MARINERET TOMAHAWK
Opskriftnr: 52-0472
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Honning (I08250)
Fremstilling
Midterstykket udsk?res i steaks med 1 ben i hver (ca. 450 g).
De l?gges i saltlagen i 1 time for let saltning.
Lad k?det dryppe godt af for saltlage inden det marineres i Soja marinade.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25 min til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Grisek?d 89%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), SOJAPULVER (indeholder GLUTEN), salt, sukker, tangpulver, hvidl?g, krydderier (anis, peber, fennikel, kanel, nelliker), l?g, korianderblade, karamelsukker, krydderiekstrakt), vand, salt, stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 316), krydderiekstrakter (honning, SELLERI), konserveringsmiddel (E 250).