Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

1,000 - Grisetarme 28/30 100 Yards i pose m/lage A Kvalitet

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,100 kg Krydderiblanding Italiensk Finocchio

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

11.07 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANKFURTER MED FENNIKEL

Opskriftnr: 27-0451

Fremstilling
Svinekød, oksekød og snitter hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven.

Svine- og oksekødet fyldes i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tilsættes.

Når det er lynet fint ud tilsættes Grillpølse Frækkert FB og det resterende isvand tilsættes gradvist.

Der lynes til en god emulsion er opnået.

De hakkede snitter tilsættes og der lynes til den ønskede grovhed er opnået.

Krydderiblanding Italiensk Finocchio tilsættes sammen med Profrisk EU ved de sidste par omgange og lynes/mixes med til de er jævnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur ca. 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i svinetarme kal. 28/30 (DK99030) eller anden ønsket tarm.

Tørring
Ved 45°C i ca. 20 min. (Tid og temperatur er vejledende)

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået. (Tid og temperatur er vejledende)

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5%.
Svinekød 47%, svinekødssnitter, vand, oksekød 11%, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), krydderier (paprika, fennikel, persille, hvidløg, chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, antioxidanter (E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler  (E  262, E 250). I naturtarm.


Go to Top