Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Isvand

1,500 kg R?get bacon

1,500 kg Snitter u/sv

1,000 - Grisetarme 28/30 100 Yards i pose m/lage A Kvalitet

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

0,030 kg Timian, Sk?ret (E6210)

10.98 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED BACON OG TIMIAN

Opskriftnr: 27-0450

Fremstilling
Grisek?d, oksek?d, snitter og bacon hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven.

Grise- og oksek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r det er lynet fint ud tils?ttes Grillp?lse Fr?kkert FB og det resterende isvand tils?ttes gradvist.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

De hakkede snitter tils?ttes og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.

Det hakkede bacon og Timian, sk?ret tils?ttes sammen med Profrisk EU ved de sidste par omgange og lynes/mixes med til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 45?C i ca. 20 min. (Tid og temperatur er vejledende)

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et. (Tid og temperatur er vejledende)

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5%.
Grisek?d 47%, bacon 16%, vand, oksek?d 11%, grisek?dssnitter, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), krydderier (timian, chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), hydrolyseret vegetabilsk protein,
tomatpulver, krydderiekstrakt, antioxidanter (E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler (E  262, E 250). I naturtarm.


Go to Top