Ingredienser
1,000 kg Fl?de 38%
1,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler
0,700 kg Wokblanding
0,350 kg Dekora®Marilet Jægerpande
0,200 kg Cocktailp?lser
3.25 kg
Læg varer i kurv
JÃGERGRYDE
Opskriftnr: 96-0119
Fremstilling
Skinkekød i tern eller strimler brunes af, Dekora Marilet Jægerpande og fløde tilsættes.
Retten koges op og simrer til kødet er mørt.
Wokblanding og cocktailpølser tilsættes og retten simrer yderligere et par minutter.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer
Tilberedning hos forbruger
Kunden opvarmer retten i gryde eller mikrobølgeovn.
Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Skinkekød 34%, FLÃDE, wokblanding, coctailpølser, champignon, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup, fortykningmidler (E 420, E 412, E 415), tomatpulver, MÃLKEPROTEIN, konserveringsmidler (E 260, E 211, E 202), krydderiekstrakt).