Ingredienser
1,400 kg Paprikasauce (G83960), se opskrift p? posen
0,800 kg Oksek?d (8-14% fedt)
0,400 kg Koldt vand
0,150 kg Wokblanding
0,140 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
2.89 kg
Læg varer i kurv
URTERULLER I PAPRIKASAUCE
Opskriftnr: 97-0117
Fremstilling
Det hakkede oksek?d blandes med koldt vand, wokblanding og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.
Farsen afvejes, formes og steges til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Paprikasaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0041Okseruller og sauce kommes til slut i salgsemballagen.
Tilberedning hos forbruger
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 150?C.
Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.
Ingredienser:
Okseruller 52% (Oksek?d, vand, wokblanding, (HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), paprikasauce 48% (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret
majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver,
salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt).