Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

1,000 - Grisetarme 28/30 100 Yards i pose m/lage A Kvalitet

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,150 kg Tomat Rub (G10930)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,075 kg Tomatsnips 9 mm.

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,050 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,050 kg Krydderiblanding til Wiener/Frankfurter, r

0,030 kg Profrisk EU

11.525 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE TOMAT

Opskriftnr: 27-0448

Fremstilling
Grisek?d, oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven.

Grise- og oksek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r det er lynet fint ud tils?ttes Lynprofi FC 7, og det resterende isvand tils?ttes gradvist.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

De hakkede snitter tils?ttes, og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.

Krydderiblanding til Wiener/frankfurter R?d, Tomat Rub, Tomatsnips og Profrisk EU tils?ttes ved de sidste par omgange og lynes/mixes med til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 45?C i ca. 20 min. (tid og temperatur er vejledende).

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et. (tid og temperatur er vejledende).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5%.
Grisek?d 51%, grisek?dssnitter, vand, oksek?d 10%, salt, tomatsnips, sukker, salt, tomatpulver, krydderier (paprika, peber, chili, muskat, koriander), l?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, hvidl?g, dextrose, stabilisator (E 451), smagsforst?rker (E 621) krydderiekstrakter, antioxidanter (E 330, E 301, E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler  (E  262, E 250). I naturtarm.



Go to Top