Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

1,000 - Lammetarm 26/28 (DK99036)

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,750 kg Brie

0,100 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,050 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,030 kg Profrisk EU

12.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED BRIE OG ROSMARIN

Opskriftnr: 27-0447

Fremstilling
Grisek?d, oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven.

Grise- og oksek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r det er lynet fint ud tils?ttes Lynprofi FC 7, og det resterende isvand tils?ttes gradvist.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

De hakkede snitter tils?ttes, og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.

Brien sk?res i mindre stykker og tils?ttes sammen med Dekora Hvidl?g/Rosmarin og Profrisk EU ved de sidste par omgange og lynes/mixes med til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 26/28 (DK99036) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 45?C i ca. 20 min. (tid og temperatur er vejledende).

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et. (tid og temperatur er vejledende).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5%.
Grisek?d 48%, grisek?dssnitter, vand, oksek?d 10%, brie 7,5% (indeholder M?LK) salt, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), dextrose, stabilisator (E 451), krydderiekstrakter, antioxidanter (E 330, E 301, E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler  (E  262, E 250). I naturtarm.


Go to Top