Ingredienser
4,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben
4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
2,000 kg Isvand
1,000 - Lammetarm 26/28 (DK99036)
0,150 kg Krydderiblanding Italiensk Finocchio
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,075 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
0,030 kg Profrisk EU
0,015 kg Rosmarin, Sk?ret
11.44 kg
Læg varer i kurv
GROV ITALIENER
Opskriftnr: 27-0444
Fremstilling:
Svinekød og brystflæsk hakkes igennem 5 mm hulskiven.
Kødet håndæltes med salt og Lynprofi FC 7, og isvandet tilsættes gradvist.
Sluttemperatur 12-14°C.
Tip
Farsen kan ligeledes mixes på lynhakker (baglæns kørsel) eller røres på røremaskine.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarm 26/28 (DK99036).
Tørring
Ved 50°C i ca. 30 min.(tid og temperatur er vejledende).
Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået. (tid og temperatur er vejledende).
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt:
Svinekød 83%, vand, salt, krydderier (rosmarin, paprika, fennikel, persille, hvidløg), dextrose, krydderiekstrakter, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 330, E 301, E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.