Ingredienser

8,000 kg Oksek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Isvand

1,000 - Lammetarm 26/28 (DK99036)

0,150 kg Dekora?Gyros

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg L?g, t?rrede 2-5 mm (E7000)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,030 kg Profrisk EU

11.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BEEF GYROS GRILLP?LSE

Opskriftnr: 27-0443

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Cirka halvdelen af oksek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter alt saltet og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r det er lynet fint ud tils?ttes Lynprofi FC 7, og det resterende isvand tils?ttes gradvist.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Det resterende oksek?d tils?ttes sammen med Dekora Gyros, L?g 2-5 mm og Profrisk EU og der mixes til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 26/28 (DK99036) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 45?C i ca. 20 min. (tid og temperatur er vejledende).

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et. (tid og temperatur er vejledende).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5%.
Oksek?d 82%, vand, salt, krydderier (l?g, persille, oregano, paprika, koriander, l?g, ingef?r, SELLERI, hvidl?g), stabilisator (E 451), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, antioxidanter (E 330, E 301, E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler  (E  262, E 250). I naturtarm.

Go to Top