Ingredienser

1,050 kg Kartoffelr?sti, stor

1,000 kg Kartoffelmos (M09225), se opskrift p? posen

1,000 kg Oksek?d, hakket, r

0,175 kg Ost, revet

0,100 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano

0,100 kg Koldt vand

0,100 kg Tomater i skiver

0,070 kg Burglet FB

3.595 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOMAT/OREGANO GRATINERET HAKKEB?F P? R?STI

Opskriftnr: 97-0116

Fremstilling
Oksek?det blandes med den afvejede m?ngde Burglet FB og koldt vand. Formes til b?ffer ? ca. 150 g og steges til en kernetemperatur p? 75?C.

Kartoffelmosen laves efter anvisning p? pakken eller opskrift 91-0241.

Den stegte hakkeb?f l?gges oven p? r?stien, og kartoffelmosen spr?jtes omkring med spr?jtepose med takket tylle.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Revet ost blandes med den afvejede m?ngde Tomat & oregano marinade. En skive tomat kommes p? toppen af b?ffen og den marinerede ost kommes oven p?.

Tilberedning hos forbruger
Varmes i en forvarmet ovn ved 175? C i ca. 20-30 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Hakkeb?f (stegt) 32% (oksek?d, vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose), kartoffelr?sti 29% kartoffelmos 28% (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidanter (E 300, E 304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), OST, tomat, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt).

Antal salgsenheder:
Opskriften er beregnet til 7 salgsenheder.


Go to Top