Ingredienser

1,000 kg Fl?de 38%

0,200 kg Dessertpulver Neutral (DK99110)

0,200 kg Koldt vand

0,140 kg Dessertpasta Pink Grape (DK99080)

1.54 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BLODAPPELSIN MOUSSE

Opskriftnr: 106-0075

Fremstilling
Dessertpulver Neutral, Dessertpasta Pink Grape, vand og fl?de piskes indtil passende konsistens er opn?et.

Kommes i salgsb?gre.

Stilles p? k?l cirka 1 time inden afpyntning.

Ingredienser:
FL?DE, vand, glukosesirup, sukker, gelatine (okse), SKUMMETM?LKSPULVER, stivelse, aromaer, pink grapefrugtjuice , glukose fruktosesirup, surhedsregulerende middel (E 330), fortykningsmiddel (E440), farver (E 163, E 160a).

Go to Top