Ingredienser

1,000 kg Fl?de 38%

0,200 kg Dessertpulver Neutral (DK99110)

0,200 kg Koldt vand

0,080 kg Dessertsmag Abrikos (DK98930)

1.48 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ABRIKOSMOUSSE

Opskriftnr: 106-0071

Fremstilling
Dessertpulver Neutral, Dessertsmag Abrikos, vand og fl?de piskes indtil passende konsistens er opn?et.

Kommes i salgsb?gre.

Stilles p? k?l cirka 1 time inden afpyntning.

Ingredienser:
FL?DE, vand, glukosesirup, sukker, gelatine (okse), SKUMMETM?LKSPULVER, stivelse, aromaer, abrikos, glukose fruktosesirup, surhedsregulerende middel (E 330), fortykningsmiddel (E 440), farve (E 160), konserveringsmiddel (E 202).

Go to Top