Ingredienser
0,400 kg Kalvebov i tern
0,300 kg Ratatouille
0,200 kg Kartofler i b?de m/ skr
0,100 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ
0,050 kg Chorizop?lse, hel
1.05 kg
Læg varer i kurv
SIMRERET MED R?DVINS MARINERET KALVEBOV, CHORIZO OG GR?NTSAGER
Opskriftnr: 68-0017
Fremstilling
Kalvebov i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ og kommes i den ene side af en ovnfast emballage.
Chorizop?lsen sk?res i tern og kommes ovenp? det marinerede k?d.
Ratatouille og kartofler i b?de blandes og kommes i modsatte side af salgsemballagen.
Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.
Tilberedning hos forbruger
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.
Ingredienser:
Kalvebov 38%, ratatouille 29%, kartofler 19%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder SULFIT), tang, krydderiekstrakt), chorizop?lse 5%.