Ingredienser

0,400 kg Oksetykkam i tern

0,200 kg Kartofler i b?de m/ skr

0,120 kg Champignon, hele, konserverede

0,100 kg Bacon i tern

0,100 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ

0,100 kg Perlel

0,100 kg Porrer

1.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED R?DVINS MARINERET OKSEK?D, BACON OG GR?NTSAGER

Opskriftnr: 75-0579

Fremstilling
Oksetykkam i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ og kommes i den ene side af en ovnfast emballage.

Bacon i tern, kommes ovenp? det marinerede k?d.

Kartofler i b?de, champignon, perlel?g, og porrer i grove stykker blandes og kommes i modsatte side af salgsemballagen.

Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.

Tilberedning hos forbruger
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.

Ingredienser:
Oksetykkam 36%, kartofler 18%, champignon 11%, perlel?g 9%, porrer 9%, bacon 9%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder SULFIT), tang, krydderiekstrakt).

Go to Top