Ingredienser
0,400 kg Oksetykkam i tern
0,200 kg Kartofler i b?de m/ skr
0,120 kg Champignon, hele, konserverede
0,100 kg Bacon i tern
0,100 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ
0,100 kg Perlel
0,100 kg Porrer
1.12 kg
Læg varer i kurv
SIMRERET MED R?DVINS MARINERET OKSEK?D, BACON OG GR?NTSAGER
Opskriftnr: 75-0579
Fremstilling
Oksetykkam i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ og kommes i den ene side af en ovnfast emballage.
Bacon i tern, kommes ovenp? det marinerede k?d.
Kartofler i b?de, champignon, perlel?g, og porrer i grove stykker blandes og kommes i modsatte side af salgsemballagen.
Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.
Tilberedning hos forbruger
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.
Ingredienser:
Oksetykkam 36%, kartofler 18%, champignon 11%, perlel?g 9%, porrer 9%, bacon 9%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder SULFIT), tang, krydderiekstrakt).