Ingredienser
5,000 kg Grisem?rbrad
0,130 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,100 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,060 kg Nitritsalt (DK40018)
0,008 kg Vita-Rot (I42700)
5.398 kg
Læg varer i kurv
TAPAS MÃRBRAD MED MIDDELHAVSKRYDDERI
Opskriftnr: 59-0060
Fremstilling
Svinemørbraderne afpudses og tilskæres.
Alt salt og Vita-rot blandes sammen og gnides godt ind i kødet.
Tilsæt Profrisk Optimal, der ligeledes gnides godt ind i kødet.
Mørbraderne kommes op i tumbleren hvor det kører ca. 30 min. så Profrisk Optimal bliver godt arbejdet ind i kødet.
Dekora Middelhavskrydderi fyldes i tumbleren, og der køres i ca. 1 min således at krydderiet bliver ligeligt fordelt på kødet.
Modning
Kødet lægges på riste og modnes i ca. 3-5 dage ved 5-10°C.
Rygning
Ryges let ved 18-20°C.
Eftermodning
Eftermodnes i ca. 3-5 dage.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 30% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Svinemørbrad 132 g, salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), dextrose, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).