Ingredienser

5,000 kg Grisem?rbrad

0,130 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,100 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,060 kg Nitritsalt (DK40018)

0,008 kg Vita-Rot (I42700)

5.398 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TAPAS MØRBRAD MED MIDDELHAVSKRYDDERI

Opskriftnr: 59-0060

Fremstilling
Svinemørbraderne afpudses og tilskæres.

Alt salt og Vita-rot blandes sammen og gnides godt ind i kødet.

Tilsæt Profrisk Optimal, der ligeledes gnides godt ind i kødet.

Mørbraderne kommes op i tumbleren hvor det kører ca. 30 min. så Profrisk Optimal bliver godt arbejdet ind i kødet.

Dekora Middelhavskrydderi fyldes i tumbleren, og der køres i ca. 1 min sÃ¥ledes at krydderiet bliver ligeligt fordelt pÃ¥ kødet.

Modning
Kødet lægges pÃ¥ riste og modnes i ca. 3-5 dage ved 5-10°C.

Rygning
Ryges let ved 18-20°C.

Eftermodning
Eftermodnes i ca. 3-5 dage.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 30% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Svinemørbrad 132 g, salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), dextrose, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top