Ingredienser
5,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv
5,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,100 kg Rowunit?
til L?gspegep?lse
0,075 kg Ramsl?g, Sk?ret
0,050 kg Dextrose
10.675 kg
Læg varer i kurv
L?GP?LSE MED RAMSL?G OPTIMAL
Opskriftnr: 15-0031
Fremstilling
K?det sk?res i passende stykker og blandes godt med Rowunit til L?gspegep?lse, Dextrose og alt saltet.
Blandingen hakkes gennem 3 mm hulskiven.
Til sidst blandes massen med Profrisk Optimal og Ramsl?g, Sk?ret, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.
Stopning
Farsen stoppes i Faser N klar, kal. 53/25, Hjemmelavet l?gp?lse (T48505).
Modning/rygning
P?lserne modnes ved 20?C og en luftfugtighed p? ca. 90% r.F. i et d?gn, hvorefter de ryges 1-2 dage ved en temperatur p? 18?C.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 104 g, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, l?g, dextrose, krydderier (ramsl?g 0,8%, peber, chili), smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), konserveringsmiddel (E250).