Ingredienser

5,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

5,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Rowunit?
til L?gspegep?lse

0,075 kg Ramsl?g, Sk?ret

0,050 kg Dextrose

10.675 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

L?GP?LSE MED RAMSL?G OPTIMAL

Opskriftnr: 15-0031

Fremstilling
K?det sk?res i passende stykker og blandes godt med Rowunit til L?gspegep?lse, Dextrose og alt saltet.

Blandingen hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Til sidst blandes massen med Profrisk Optimal og Ramsl?g, Sk?ret, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.

Stopning
Farsen stoppes i Faser N klar, kal. 53/25, Hjemmelavet l?gp?lse (T48505).

Modning/rygning
P?lserne modnes ved 20?C og en luftfugtighed p? ca. 90% r.F. i et d?gn, hvorefter de ryges 1-2 dage ved en temperatur p? 18?C.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 104 g, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, l?g, dextrose, krydderier (ramsl?g 0,8%, peber, chili), smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), konserveringsmiddel (E250).

Go to Top