Ingredienser

6,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

2,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,200 kg Rowu?til Luksusk?lp?lse (I14420)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,075 kg Ramsl?g, Sk?ret

10.725 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?LP?LSE MED RAMSL?G OPTIMAL

Opskriftnr: 17-0016

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Blandes med grisek?det, Rowu til Luksusk?lp?lse, og alt saltet.

Blandes rigtig godt sammen og hakkes igennem 5 mm eller 8 mm hulskiven.

Mixes p? lynhakkeren eller h?nd?ltes godt sammen med Ramsl?g, Sk?ret og Profrisk Optimal, Flydende..

Stopning
Massen stoppes straks i Grisetarme 28/30 (DK99030).

Modning/rygning
T?rring ved 38?C i ca. 45 min.

Rygning ved 38?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 8% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 81 g, oksek?d 20 g, surhedsregulerende midler (E 325, E 262, E 575), salt, krydderier (peber, koriander, ingef?r), glukosesirup, dextrose, antioxidant (E 300),  hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top