Ingredienser
6,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv
2,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
2,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,200 kg Rowu?til Luksusk?lp?lse (I14420)
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,075 kg Ramsl?g, Sk?ret
10.725 kg
Læg varer i kurv
K?LP?LSE MED RAMSL?G OPTIMAL
Opskriftnr: 17-0016
Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Blandes med grisek?det, Rowu til Luksusk?lp?lse, og alt saltet.
Blandes rigtig godt sammen og hakkes igennem 5 mm eller 8 mm hulskiven.
Mixes p? lynhakkeren eller h?nd?ltes godt sammen med Ramsl?g, Sk?ret og Profrisk Optimal, Flydende..
Stopning
Massen stoppes straks i Grisetarme 28/30 (DK99030).
Modning/rygning
T?rring ved 38?C i ca. 45 min.
Rygning ved 38?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 8% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 81 g, oksek?d 20 g, surhedsregulerende midler (E 325, E 262, E 575), salt, krydderier (peber, koriander, ingef?r), glukosesirup, dextrose, antioxidant (E 300), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).