Ingredienser
5,000 kg Koldt vand
1,250 kg Kartofler i tern
1,250 kg Okseinderl?r i tern eller strimler, u/fedt og sener
1,250 kg Suppeurter
1,000 kg Tomater, fl?ede, hakkede
0,500 kg Gullaschsuppe FB
0,200 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
10.45 kg
Læg varer i kurv
GULLASCHSUPPE
Opskriftnr: 95-0090
Fremstilling
Bacon og okseinderlår i tern svitses i gryde.
Vand, flåede tomater, suppeurter og Gullaschsuppe FB tilsættes og retten simrer til kødet er næsten mørt.
Herefter tilsættes kartofler i tern og retten koger videre til kød og kartofler er møre.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tilberedning hos forbruger
Varmes i en gryde eller i mikroovn.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Vand, okseinderlår 13%, suppeurter, kartofler, flåede tomater, bacon (grisebryst, vand, salt, konserveringsmiddel (E 250)), krydderier (løg, paprika, karotter, kommen, hvidløg, peber, chili), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, tomatpulver, gærekstrakt, stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), krydderiekstrakter, emulgator (E 471), hydrolyseret vegetabilsk protein.