Ingredienser

5,000 kg Koldt vand

1,250 kg Kartofler i tern

1,250 kg Okseinderl?r i tern eller strimler, u/fedt og sener

1,250 kg Suppeurter

1,000 kg Tomater, fl?ede, hakkede

0,500 kg Gullaschsuppe FB

0,200 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

10.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GULLASCHSUPPE

Opskriftnr: 95-0090

Fremstilling
Bacon og okseinderlår i tern svitses i gryde.

Vand, flÃ¥ede tomater, suppeurter og Gullaschsuppe FB tilsættes og retten simrer til kødet er næsten mørt.

Herefter tilsættes kartofler i tern og retten koger videre til kød og kartofler er møre.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning hos forbruger
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Vand, okseinderlÃ¥r 13%, suppeurter, kartofler,  flÃ¥ede tomater, bacon (grisebryst, vand, salt, konserveringsmiddel (E 250)), krydderier (løg, paprika, karotter, kommen, hvidløg, peber, chili), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, tomatpulver, gærekstrakt, stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), krydderiekstrakter, emulgator (E 471), hydrolyseret vegetabilsk protein.


Go to Top