Ingredienser
3,000 kg Varm suppe
2,800 kg Grisehjerter
2,800 kg Grisek?d (8-10% fedt)
2,800 kg Griselever, afpudset
1,600 kg Grisefedt m/grever, frisk smeltet
0,800 kg Julefinkeblanding u/ Mel & Mælk
0,150 kg Eddike
13.95 kg
Læg varer i kurv
JULEFINKER
Opskriftnr: 33-0151
Fremstilling
Grisekød, griselever og grisehjerter koges mør til en kernetemperatur på 75°C, og hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Julefinkeblanding FB iblandes.
Under omrøringen tilsættes det frisk smeltede grisefedt sammen med suppen og eddiken.
Kan evt. farvetones med madkulør - hvilket så skal deklareres.
Den færdige masse hældes på passende forme.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Kan evt. pyntes med æbler.
Tilberedning
Varmes i en gryde til en kernetemperatur på 75°C.
Serveringsforslag
Serveres sammen med rugbrød og syltede rødbeder.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 8% af det færdige produkt.
Grisekød 22%, griselever 22%, grisehjerter 22%, suppe (afkog fra kød og fedt) grisefedt, kartoffelstivelse, salt, kartoffelpulver, krydderier (koriander, peber, chili), dextrose, løg, hydrologisk vegetabilsk protein, tørrede æbler, tangpulver, konserverings middel (E 262), antioxidant (E 330).