Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

4,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Sp?k u/sv

0,300 kg RFB Italiensk Spegep?lse (I96091)

0,200 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.806 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TAPAS SPEGERULLE - HVIDL?G/ROSMARIN

Opskriftnr: 13-0351

Fremstilling
Det frosne okse- og grisek?d lynes sammen med RFB Italiensk Spegep?lse og BESSASTART? Starterkulturen ned til ca. 2-4 mm.

Det frosne sp?k iblandes og det hele lynes ned til 1-2 mm.

Saltet tils?ttes ved de sidste omgange og k?res med til det er j?vnt fordelt i massen.

Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Farsen k?res ud p? "medister hornet" og spegep?lsen vendes i Dekora Hvidl?g/Rosmarin.

Spegep?lsen anbringes p? en finmasket rist.

Modning/rygning
Dag 1: Modning ved 12-22?C i 1 d?gn
Dag 3: Rygning modning ca. 3 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 7: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 20% af det f?rdige produkt. Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Grisek?d 57 g, oksek?d 46 g, sp?k, salt, krydderier (paprika, peber, hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), surhedsregulerende middel (E 575), dextrose, smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top