Ingredienser

2,000 kg Kalvebryst u/ben

0,200 kg Lagetilv?kst

0,020 kg Pastrami Krydderi (G29660)

2.22 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PASTRAMI

Opskriftnr: 54-0083

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 Nitritsalt (DK40011)
0,500 Kogesalt (DK99015)
0,600 Kasslat F flydende (I34270)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

L?gges herefter i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Oversiden drysses med Pastrami Krydderi.

Pakkes i collagenfolie og l?gges p? en rist.

T?rring
Ved 70?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 45 min., eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 15% af det f?rdige produkt.
Kalvebryst 90%, vand, salt, gr?ntsager (l?g, karotten, peberfrugt), krydderier (peber, koriander, chili), hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisatorer (E 450, E 451), hvidl?g, glucosesirup, antioxidant (E 301,  konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top