Ingredienser

1,400 kg Peka, Vakuum Fl?dekartofler i ruller

0,140 kg Ost, revet

0,070 kg Chorizop?lse i skiver

0,025 kg Tomat Rub (G10930)

1.635 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARTOFFELB?DE MED TOMAT RUB OG CHORIZO

Opskriftnr: 91-0266

Fremstilling
Peka rullerne udsk?res i passende stykker og fl?kkes i halve. Krydres med den afvejede m?ngde Tomat Rub.

De halve ruller drysses med revet ost og til sidst  pyntes de med en skive foldet chorizo.

Tilberedning
Bages i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min til kartoflerne er gyldenbrune.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle slags k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Fl?dekartofler 86% (kartofler, FL?DE, vand, SM?R, OST, ?G, SKUMMETM?LK, salt, M?LKEPROTEIN, modificeret majsstivelse, dekstrose, aromaer, hvidl?gspulver, stabilisatorer (guargummi, dinatriumdiphosphat), VALLE PERMEAT), OST, chorizo 4%, sukker, coated salt (salt, palmeolie), tomatpulver, krydderier (paprika, peber, chili), l?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, hvidl?g, vegetabilsk olie (raps), krydderiekstrakt.

Go to Top