Ingredienser
1,000 kg Blomk?l, r
0,400 kg Cremefraiche 18%
0,300 kg Edamameb?nner, b?lgede, dampede/kolde
0,100 kg Bacon i tern, stegt
0,040 kg Tomat Rub (G10930)
0,012 kg Sesamfr?, sorte
1.852 kg
Læg varer i kurv
BLOMK?LSSALAT MED EDAMAMEB?NNER OG BACON
Opskriftnr: 94-0133
Fremstilling
Cremefraiche blandes med den afvejede m?ngde Tomat Rub.
Blomk?l i sm? buketter og edamame b?nner blandes i dressingen.
Blomk?lssalaten pyntes til sidst af med sorte sesamfr? og stegt bacon.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.
Ingredienser:
Blomk?l 54%, CREMEFRAICHE, edamame b?nner 16%, stegt bacon 5%, sukker, coated salt (salt, palmeolie), tomatpulver, krydderier (paprika, peber, chili), l?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, hvidl?g, vegetabilsk olie (raps), krydderiekstrakt, SESAMFR?.