Ingredienser

1,000 kg Blomk?l, r

0,400 kg Cremefraiche 18%

0,300 kg Edamameb?nner, b?lgede, dampede/kolde

0,100 kg Bacon i tern, stegt

0,040 kg Tomat Rub (G10930)

0,012 kg Sesamfr?, sorte

1.852 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BLOMK?LSSALAT MED EDAMAMEB?NNER OG BACON

Opskriftnr: 94-0133

Fremstilling
Cremefraiche blandes med den afvejede m?ngde Tomat Rub.

Blomk?l i sm? buketter og edamame b?nner blandes i dressingen.

Blomk?lssalaten pyntes til sidst af med sorte sesamfr? og stegt bacon.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Blomk?l 54%, CREMEFRAICHE, edamame b?nner 16%, stegt bacon 5%, sukker, coated salt (salt, palmeolie), tomatpulver, krydderier (paprika, peber, chili), l?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, hvidl?g, vegetabilsk olie (raps), krydderiekstrakt, SESAMFR?.  

Go to Top